Stiri

Conferința Părinților „Împreună pentru un viitor mai bun” – Brașov -Moieciu 2013

Cu sprijinul sponsorilor: Star of Hope International Suedia și Star of Hope USA, prietenelor noastre Dr. Rodica Maloș și Kay Metsger, d-nei Maine V. Olofsson și al oamenilor cu inimă mare din Biserica Ulriksbergskyrkan i Växjö cât și cu sprijinul Fundației Iosif Iași, am reușit să oferim 4 zile minunate unui număr de 250 de copii și părinți din toate centrele Fundației Star of Hope România : Iași, Vaslui, Bârlad, Huși, Botoșani și Republica Moldova.

Tabăra de la Moieciu a adus bucurie atât copiilor care au văzut munții pentru prima dată în viața lor cât și părinților care au avut ocazia să se detașeze, să primească informații utile despre sănătatea copiilor lor și suport moral și spiritual pentru a învinge în lupta cu încercările vieții.

Părinții din Romania au fost impresionați de povestea unei familii din America. Chaise Tillotson, un tânăr de 19 ani, care nu aude și nu vorbește, în scaun cu rotile, a avut puterea să traverseze oceanul pentru a fi alături de copiii cu dizabilități din România.

Invitați speciali din America și Suedia au împărtășit părinților experiențele lor și au oferit răspunsuri la întrebările legate de sănătate, comportament și spiritualitate.

La Moieciu s-au petrecut clipe de neuitat, părinți, copiii cu dizabilități, invitați speciali din țară și din străinătate, cu toții ne-am bucurat mult.

vezi galerie photo