This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Centrul de zi „Steaua Speranţei” Iaşi: Raport Decembrie 2014

În ziua de 18 Decembrie 2014 a avut loc Serbarea de Crăciun dedicată copiilor cu dizabilităţi din Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Speranţei” Iaşi. La serbare au participat un numar de aproximativ 100 copii, dintre care copiii beneficiari ai Centrului împreună cu fraţii acestora, copiii de la asociaţa „Renaşterea Speranţei” şi copiii de la asociaţia „Cutezătorii”.

Copiii de la Clubul „Special Kids” au pregătit colinde sub îndrumarea d-nei Frunză Crina (mămică a unui copil beneficiar al Fundaţiei „Star of Hope” România). Publicul s-a alăturat copiilor şi împreună au cântat câteva colinde care au adus zâmbetul pe buze şi spiritul Crăciunului.

Read more...

 

 

Centrul de zi „Steaua Speranţei”: Dorohoi Raport Decembrie 2014

În luna decembrie, copiii de la centrul „Steaua Speranţei” Dorohoi au pregătit o activitate de evaluare a anotimpului de iarna şi un teatru de păpuşi intitulat ,,Pădurea colorată”. Deasemenea părinţii au fost şi ei provocaţi să colinde alături de copii. La sfârşitul activităţii atât copii cât şi copii au fost răsplătiţi cu pachete de alimente şi dulciuri din partea Fundaţiei „Star of Hope” România, în total un număr de 25 de familii.

La sfârşitul acestei zile minunate copiii şi părinţi am ieşit în comunitate unde au servit împreună o gustare. A fost un timp deosebit deoarece pentru câtiva dintre ei a fost prima dată când au ieşit impreună ca familie.

Read more...

 

 

Raport Dimăcheni

La Dimăcheni au fost distribuite 15 pachete cu alimente şi produse pentru igienă familiilor şi 25 de pacheţele cu dulciuri copiilor.

Bucuria a fost imensă deoarece majoritatea familiilor din acestă biserică sunt romi şi nici un membru al familiei nu lucrează. Ei stau la mare distanţă de sat, iar la biserică vin pe jos sau cu căruţa trasă de cai. Aşa a fost şi la întâlnirea de Crăciun, când au venit cu mic cu mare să primească darurile oferite de Fundaţia „Star of Hope” România. Copiii şi părinţii au colinat şi au adus glorie celui născut la Beteleem care a adus mântuire întregii omeniri.

Read more...

 

 

Mulţumiri ale părinţilor din Dimăcheni

1.    Familia Ianuş

,,Suntem familia Ianuş, părinţii unui copil în vârstă de 8 ani cu infecţie cronică a sistemului nervos central şi epilepsie simtomatică. Copilul nostru frecventează centrul „Steaua Speranţei” Dorohoi de trei ani de zile şi suntem foarte mulţumiţi de progresele pe care le-a făcut pe parcursul acestor ani.

Este prima data când soţul meu a venit împreună cu mine şi copilul nostru la centrul „Star of Hope” din Dorohoi. A fost un moment deosebit pentru noi ca familie.

Read more...

 

 

Centrul „Star of Hope” Huşi: Raport Decembrie 2014

Luna decembrie a debutat, la Centrul „Star of Hope” Huși, cu derularea unei campanii pentru susținerea copiilor cu daruri din partea lui Moș Crăciun. Copiii au scris câte o scrisoare lui Moș Crăciun în care au menționat ce își doresc de la el. Marea surprindere a fost că 90% dintre ei și-au dorit hăinuțe și încălțăminte de iarnă. În această campanie s-a implicat un grup de tineri IT-iști, din Iași, care s-au oferit să îndeplinească dorințele copiilor. Astfel, ei au cumpărat ceea ce fiecare copil și-a dorit, iar în plus, au pus în fiecare cadou dulciuri și jucării. Copiii s-au bucurat enorm de mult când au văzut că Moș Crăciun le-a adus ceea ce și-au dorit. „Doamnă, nu pot să cred! Asta este ceea ce mi-am dorit cel mai mult!” a exclamat un copil, plin de bucurie, care în scrisoarea către Moș Crăciun nu a menționat că își dorește o mașinuță cu telecomandă, dar pe care a primit-o. Pe lângă copiii din cadrul Centrului au primit cadouri și frații acestora. 

Read more...

 

 

Mulţumiri din partea Asociaţiei „VINO şi VEZI!” – Vaslui

Dorim să vă mulţumim din toată inima pentru sprijinul financiar acordat cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Cu această ocazie am pregătit câte trei pungi cu produse alimentare şi dulciuri pentru 50 de familii cu copii cu dizabilităţi. Produsele alimentare din pungi (4 kg de faină de griu, 2 l de ulei, 4 kg de zahăr, fructe, dulciuri, jucării, material şcolare) de aproximativ 80 de lei de familie, au fost primate cu mare bucurie.

Produsele au fost distribuite la domiciliu familiilor. Acestea au mulţumit tuturor sponsorilor şi prietenilor implicaţi în acest program pentru că au reuşit să le dăruiască un Crăciun fericit.

 

 

Centrul de zi Botoşani: Proiectul „Nu abandona şcoala!” - Serbarea de Crăciun 2014

Întotdeauna sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie pentru copiii din proiectul nostru. Parte din această bucurie este AŞTEPTAREA! Să trăieşti în fiecare zi cu emoţia că peste o săptămână va veni cineva la tine şi îţi va da un dar! Mulţi dintre copiii ştiu că Moş Crăciun nu există – dar „se fac” şi ei că e adevărat... Pentru ei în fiecare an din ultimii cel care le aduce daruri poartă un alt nume: Star of Hope. Sau mai simplu: Fundaţia!

Copiii de la centrul nostru nu sunt „bombardaţi” cu cadouri şi atenţii în timpul anului. Mulţi dintre ei văd ambalajul colorat al cutiilor de cadou doar în luna decembrie. Vin însă la centru cu bucurie şi îşi dau silinţa să fie cuminţi şi buni. Sufletele lor întristate de lipsa celor pe care îi iubesc mult chiar şi în lipsă – părinţii plecaţi la lucru în străinătate – aşteaptă o mângâiere şi apreciere de la cei care au devenit pentru ei ca a doua familie.

Read more...

 

 

Centrul de zi Bârlad - Raport Decembrie 2014

La serbarea de Crăciun din cadul Centrului de zi din Bârlad au participat copiii şi părinţii din programul nostru dar şi cei din asociaţie. Programul artistic a fost prezentat de o clasa de copii de la şcoala nr.1 din Bârlad. Am fost vizitaţi de viceprimarul oraşului şi de inspectorul şcolar general d-na Gabriela Plăcintă.

Un număr de 25 de familii au primit pachete de alimente din partea „Star of Hope” România iar copii au primit pachete cu dulciuri. De asemenea, pachete cu dulciuri pentru copii s-au primit şi din partea primariei Bârlad, din partea magazinului alimentar „Berlin” dar şi din partea asociaţiei „Creating yourself” din Bucureşti prin proiectul intitulat „Fii Moş Crăciun pentru o zi”. Copilul Mihai Bigu pentru care a fost premiat şi în cadrul campaniei „Dăruieşte din inimă!” a primit o tabletă din partea d-nei inspector şcolar Gabriela Plăcintă.

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate