This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Comunicat de presă - Lansarea Campaniei „Exista Speranta. Exista Star of Hope”

Trupa Proconsul și Irina Păcurariu, miercuri 11 noiembrie 2015, la Iași pentru a susține campania socială „Există Speranță. Există Star of Hope”.

Fundația „Star of Hope” România în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași vă invită să ne fiți alături la conferința de presă de deschidere a proiectului „Pasi către o comunitate incluzivă” și lansarea Campaniei „Există Speranță. Există Star of Hope”, miercuri, 11 noiembrie, ora 11:00 la Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași.

Proiectul „Pasi către o comunitate incluzivă” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași în baza legii 350/2005 și Star of Hope Suedia. Proiectul are ca obiectiv informarea şi sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile cu copii cu dizabilităţi.

Read more...

 

 

Festivalul International de Muzica "Crystal Stars Music Fest"

Festivalul International de Muzica Veniti in ATRIUM la Palas Mall Iasi, simbata 7 noiembrie, incepind cu orele 15:30 si duminica 8 noiembrie incepind cu orele 17, pentru un weekend exploziv alaturi de vedetele voastre preferate!

Numai la Festivalul International de Muzica "Crystal Stars Music Fest", editia a 4a, organizat de Asociatia Culturala Mellos si Palas Iasi, in parteneriat cu Kasta Morrely Kids, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret si Fundatia Star of Hope Romania, veti avea parte de un maraton oferit de concurenti si jurati din Romania, Chile, Republica Moldova, Japonia, Bulgaria, Indonezia, Palestina, Italia, Malta si Turcia.

Sa ne bucuram alaturi si de invitatii speciali ai festivalului care vor oferi momente spectaculoase de muzica, dansuri din diferite colturi ale lumii, moda, gimnastica aerobica, etc.: Kasta Morrely Kids Teatru de moda, Clubul Gimnis, Maria Paulet (Grand Prix Crystal Stars 2014), Asociatia Dionysos, Amir Arafat si Trupa Memories, Trupa Coconite, Ana Maria Bucsa (Vocea Romaniei), Trupa The Sky Dance, Kasta Morrely Dance.

Read more...

 

 

1 IUNIE - „De la inimă la inimă”, copiii de la Grădinița nr. 6 Dorohoi și copiii de la Centrul „Star of Hope”

1 Iunie este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și a iubi copiii și, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese.

În această minunată zi, grădinița noastră a avut ca oaspeți copiii de la Fundația „Star of hope” Dorohoi, care, împreună cu preșcolarii, au realizat desene pe asfat, s-au jucat, au cântat și s-au bucurat împreună, cu tort și artificii, alături de părinți, bunici, doamnele educatoare și tot personalul din unitate.citeste tot

 

 

Povestea mea, Eroul meu! Ziua Internațională a Copilului

 Povestea mea,  Eroul meu! 28 mai

-Dăruiește de Ziua Internațională a Copilului!-

Fii eroul unui copil cu dizabilități!

Fundația „Star of Hope” România

vă invită să sărbătorim împreună

Ziua Copilului, pe data de 28 Mai 2015, ora 10:00,

la

Centrul Regional de Reabilitare a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități „Steaua Speranței” Iași.

 

 

 

 

 

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Fundația „Star of Hope” România organizează sesiunea de instruire pentru cadrele didactice: „Copiii cu tulburări din spectrul Autist - Dificultăți și posibilități de integrare în învățământ!

 

 

Campania de susținere a copiilor cu Sindromul Down - „Up with Down”

Haideți să punem mână de la mână și să susținem copiii cu Sindromul Down!
Vino joi, 19 Martie, în Atrium – Palas Mall și arată-ți compasiunea!
Cumpără un balon cu heliu, scrie pe el mesaje de susținere și încurajare, desenează-l, scrie numele tău pe el și agață-l de cuvântul „Down”.
Câte un balon de fiecare și împreună putem ridica „Down”-ul.
Pentru că împreună suntem mai puternici!

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate