Newsletter

Mulţumiri ale părinţilor din Dimăcheni

1.    Familia Ianuş

,,Suntem familia Ianuş, părinţii unui copil în vârstă de 8 ani cu infecţie cronică a sistemului nervos central şi epilepsie simtomatică. Copilul nostru frecventează centrul „Steaua Speranţei” Dorohoi de trei ani de zile şi suntem foarte mulţumiţi de progresele pe care le-a făcut pe parcursul acestor ani.

Este prima data când soţul meu a venit împreună cu mine şi copilul nostru la centrul „Star of Hope” din Dorohoi. A fost un moment deosebit pentru noi ca familie.

Mulţumim din suflet pentru darurile oferite în preajma Crăciunului, cu ele ne-aţi bucurat sufletul. Aţi fost un sprijin constant şi de mare ajutor şi vă rugăm să continuaţi să ne sprijiniţi cu acelaşi entuziasm. Mulţumim sponsorilor, oamenilor cu suflet mare, care au dorit să ne aducă bucurie la fiecare sărbătoare de Crăciun. Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă binecuvinteze!”

2.    Familia Ostafe
 
,,Suntem familia Ostafe şi avem un copil cu autism în vârstă de 7 ani. Noi nu avem pe nimeni, care să ne sprijine înafară de Fundaţia „Star of Hope” România. Părinţii noştri ne învinuiesc pentru copilul cu nevoi speciale şi nu mai vor să colaboreze cu noi.

Vă mulţumim din suflet pentru sprijinul acordat! Suntem foarte mulţumiţi de grija pe care o purtaţi pentru copilul nostru şi în acelaşi timp ne ajutaţi pe noi ca părinţi să depăşim cele mai grele momente şi să fim mai încrezători.
Sunteţi pentru noi o stea care străluceşte intens şi vă mulţumim pentru darurile oferite. Mulţumim tuturor care au contribuit financiar pentru ca noi, părinţii şi copii noştri să ne bucurăm împreună de Crăciun. Dorim multă sănătate tuturor celor care ne-au ajutat cu aceste pachete de alimente în prag de sărbători.”

3.    Rizan Georgeta

,,Mă numesc Rizan Georgeta Rodica şi sunt mama singură a doi copii, unul de 5 ani, iar al doilea în vârstă de 4 ani. Cel de al doilea copil are microcefalie, întârziere în dezvoltare şi hemipareză stângă. De când eram însărcinată cu ultimul copil, soţul mă bătea şi din acest motiv am plecat de acasă şi m-am adresat Centrului maternal din Botoşani unde am stat un an de zile.
În prezent locuiesc în chirie împreună cu cele doua fetiţe ale mele, dar ne este foarte greu deoarece condiţiile de locuit sunt foarte grele. Trăim din banii puţini pe care îi i-au pentru indemnizaţia copilului cu dizabilităţi, care este foarte mică. Plătesc pe chirie aproape toţi banii pe care îî iau. Nici de lemne pentru iarnă nu îmi ajung. Nu pot să vă descriu în cuvinte uimirea mea, când înaintea Crăciunului, au deschis poarta două doamne care au spus că sunt de la Fundaţia „Star of Hope” România. Aveau în mână un pachet cu alimente şi cadouri pentru copii. Înainte de a ajunge cele doua doamne, mă gândeam ce le pun de mâncare copiilor de Sărbători, deoarece nu aveam bani să cumpar.

Pentru prima data mi-am dat seama că mai există şi oameni cu suflet mare care se îngrijesc şi de nevoile altora. Eu nu am pe nimeni. Părinţii naturali m-au vândut când aveam 9 luni, iar părinţii adoptivi au decedat.

Mulţumesc Fundaţiei „Star of Hope” şi sponsorilor care s-au gândit să ne facă o aşa mare bucurie.”

4.    Familia Motoc

„Suntem familia Motoc Milucă şi Ştefania din Dimăcheni. Avem 11 copii dintre care 3 sunt căsătoriţi şi locuim în 2 camere. Aici dormim şi tot aici preparăm şi mâncarea. Nu avem niciun venit. Până anul trecut mai munceam în agricultură cu ziua, dar soţul meu a avut o intervenţie chirurgicală. A fost diagnosticat cu ciroză hepatică şi a fost operat de chisturi la ficat. Bucuria care ne-a făcut-o Fundaţia „Star of Hope” România a fost nemărginită. Alimentele şi dulciurile ne-au ajutat să avem ce pune pe masă de Sărbători. Pentru spitalizări am împrumutat bani şi de sărbători nu mai vedeam nicio speranţă. Aţi fost pentru noi o binecuvântare şi ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ce aţi făcut pentru noi.”