Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Povestile copillor

Miercuri, 15 mai 2019

”Dezvoltare de abilități de viață independentă în cadrul Clubul Tinerilor Star of Hope Murgeni, tineri cu dizabilități sau aflați în situații vulnerabile. Vă invitam să-i cunoașteți pe Răzvan, Iosif, Ana! Sunt extraordinari!”


Povestile copillor

Luni, 22 aprilie 2019

Trei destine ale unor copii despre care, în urmă cu mulți ani, medicii spuneau că nu au nicio șansă. Trei nume de învingători, trei ambasadori Star of Hope Romania, într-un reportaj realizat de echipa TVR Iași, în decmbrie 2018. Sunteți curioși să-i cunoașteți pe Bianca, Alex și Andrei?


Activitatea Star Of Hope

Luni, 22 aprilie 2019

În imaginile de mai jos, puteți urmări câteva frânturi din ceea ce facem noi zi de zi (de mai bine de 25 de ani) pentru copiii cu dizabilități, pentru părinții acestora, însă nu i-am neglijat nici pe copiii săraci, aflați în pericol de a abandona școala. Și, credeți-ne, nu e deloc ușor să prinzi doar 4 minute poveștile de viață (reală) a copiilor, a părinților, a specialiștilor Star of Hope Romania.Peste 500 de copii și peste 1000 de părinți care au nevoie de ajutor. Vă mulțumim pentru susținere!


COMUNICAT DE PRESĂ POST EVENIMENT - IUBESC SĂ STRÂNG LUMEA LA PIEPT - ediția 2019

Marti, 26 martie 2019

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași și FOPCD (Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități) au organizat joi, 21 martie 2019, ora 12.00, pe pietonalul Stefan Cel Mare, în fața Primăriei Iași, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”.

Pentru că 21 martie este, pentru întreaga lume, Ziua Mondială a Sindromului Down, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”, formată din specialiștii Centrului de Zi Star of Hope Iași și un grup de copii cu Sindrom Down, a pornit prin oraș și a împărțit ieșenilor... îmbrățisări!

Startul Caravanei a fost dat de către Mihai Chirica, Primar al Muncipiului Iași. Au fost alături de copiii cu sindrom Down și Luminița Munteanu (director DAS Iași), Gabriela Raus (inspector învățământ ISJ Iași), elevi, părinți, cadre didactice. (citeste tot)


COMUNICAT DE PRESĂ - IUBESC SĂ STRÂNG LUMEA LA PIEPT ediția 2019 sau Îmbrățisări, din belșug, pentru toată lumea!

Marti, 19 martie 2019

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași și FOPCD (Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități) organizează joi, 21 martie 2019, ora 12.00, pe pietonalul Stefan Cel Mare, în fața Primăriei Iași, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”.

Pentru că 21 martie este, pentru întreaga lume, Ziua Mondială a Sindromului Down, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down”, formată din specialiștii Centrului de Zi Star of Hope Iași și un grup de copii cu Sindrom Down, va porni prin oraș și va împărți ieșenilor... îmbrățisări!

Startul Caravanei va fi dat de către Mihai Chirica, Primar al Muncipiului Iași. Tot atunci vor lansate către cer baloane colorate, în semn de solidaritate cu toți copiii cu sindrom Down din lume. La eveniment vor participa copii și elevi din câteva școli și licee ieșene, cadre didactice, reprezentanți ai instituțiilor. După lansarea baloanelor, Caravana „Like and Share the Star of Hope for Syndrom Down” va porni prin oraș și va poposi la diverse companii și instituții din oraș.(citeste tot)


Serbare la Centrul Star of Hope Iasi

Joi, 20 decembrie 2018

Si a fost serbare la Centrul Star of Hope Iași! Iar bucuriile pentru copii au venit trecând mai întâi pe la birourile United Business Center Iași, pentru că aici sunt niște oameni buni cu sufletele și mai bune. Nu stim numele acestor oameni, nu stim cum arată, nu stim câti sunt însă stim CÂT DE MULT S-AU BUCURAT cei mici cand au primit în brațe pachetele (mai mari decât ei)!!! ( galerie foto )

MULȚUMIM, în numele copiilor!


COMUNICAT DE PRESĂ POST-EVENIMENT - GALA STAR OF HOPE 2018

Vineri, 14 decembrie 2018

LAURA BRETAN, PER-ERK HALLIN și COSTEL BUSUIOC au cântat la Iași, pentru 254 de copiii cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania GALA STAR OF HOPE 2018 Campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ

PER-ERIK HALLIN - fost pianist în trupa lui Elvis Presley - împreună cu LAURA BRETAN și COSTEL BUSUIOC au cântat pentru susținerea a 254 de copii cu dizabilități (și a părinților acestora) din 5 Centre de Terapie Star of Hope Romania (Iași, Bârlad, Suceava, Botoșani, Dorohoi). Concertul a avut loc în cadrul GALEI STAR OF HOPE 2018 (campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ), joi, 13 decembrie 2018, începând cu ora 17.00, pe scena Teatrului National ”V. Alecsandri”. Amfitrioana serii a fost cunoscuta jurnalistă Raluca Aftene (TVR Iași). Evenimentul a fost transmis LIVE VIDEO online, pe www.radioarmonia/live și urmează să fie difuzat pe canalul de televiziune TVR Iasi și TVR 3.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația Star of Hope(citeste tot)


Comunicat de presă - Împreună aprindem primele steluțe în Bradul Solidarității și al Speranței!

Joi, 29 noiembrie 2018

Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități, Camera de Comerț și Industrie si TVR Iași, vă invită să ne fiți parteneri la evenimentul ”Bradul Solidarității și al Speranței” pentru ca împreună să continuăm tradiția și să aprindem primele stele în Brad în semn de solidaritate față de persoanele cu dizabilități. Evenimentul va avea loc luni, 3 decembrie 2018, când în toată lumea este celebrată Ziua Persoanelor cu Dizabilități. Începând cu ora 12.00, vă așteptăm pe pietonalul Ștefan cel Mare în fața Primăriei Iași, să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.

La ora 12.30, va avea loc o conferință de presă în Sala Mare a Primăriei Iași. Cu acest prilej va fi lansata cea de-a doua ediție a cărții ”Noua Față a Destinului”, o carte ce cuprinde povești tulburătoare de viață reală scrise chiar de către părinții care au copii cu dizabilități.(citeste tot)


GALA STAR OF HOPE 2018 "Campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ"

Joi, 29 noiembrie 2018

LAURA BRETAN, COSTEL BUSUIOC și PER-ERK HALLIN - fost pianist în trupa lui Elvis Presley - cântă pentru susținerea copiilor cu dizabilități și a părinților acestora. Concertul va avea loc în cadrul GALEI STAR OF HOPE 2018, joi, 13 decembrie 2018, pe scena Teatrului National ”V. Alecsandri”, începând cu ora 17.00.

Evenimentul este organizat de către Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași și TVR Iași.

Echipa Star of Hope Romania vă invită să rupeți o fărâmă de timpul dumneavoastră, să o puneți deoparte și să veniti la Gala Star of Hope 2018, să vă răsfățați sufletul cu armonii și voci ovaționate de o lume întreagă. Va fi o seară unică în care veți primi frumusețe și veți dărui speranță. SPERANȚĂ pentru destinele a 254 de copii cu dizabilități dar și pentru părinții acestora.

LAURA BRETAN a uimit întreg pamantul cu vocea sa ireală, a ridicat săli în picioare și a reaprins în oameni dragostea pentru muzica de operă. În 2016, a devenit AMBASADOAREA COPIILOR CU DIZABILITĂȚI DIN CENTRELE STAR OF HOPE ROMANIA și a cantat la IAȘI, apoi la PORTLAND, în Statele Unite ale Americii. Pe 13 decembrie2018, într-o seară de joi, LAURA revine la Iași, pe scena Teatrului National, într-un regal acustic dăruind cu vocea sa unică SPERANȚĂ pentru copiii cu dizabilități care au atât de multă nevoie de terapie, înțelegere și susținere.

PER-ERK HALLIN (Suedia) a fost ales să cânte la pian alături de ELVIS PRESLEY. În urmă cu un an, pianistul PER-ERK HALLIN a decis să pună arta în slujba celor nevoiași, a celor sărmani, a celor care au nevoie de ajutor. Pe 13 decembrie, va urca pe scena Teatrului Național si va canta pentru ca toți copiii cu dizabilități să aibă acces la servicii profesioniste de terapie recuperatorie.

COSTEL BUSUIOC a fascinat cu vocea sa Europa, apoi Statele Unite. A câștigat premii pentru vocea și timbrul unic și a fost aplaudat pe scene mari din România și din Europa. COSTEL BUSUIOC se întoarce în România, la Iași, pe 13 decembrie, și cântă pentru ca părinții care au copii cu dizabilități în Centrele Star of Hope Romania să poată spera că ”mâine” va fi bine și pentru copiii lor.(citeste tot)


Finalizare Carte - Noua Față a Destinului – ediția a II-a

Luni, 10 decembrie 2018

În cadrul proiectului Părinte împuternicit, comunitate incluzivă – proiect finanțat de Consiliul Local al Municipiului Iași a fost finalizată cartea De ce eu...De ce copilul meu... - Noua Față a Destinului ediția a II-a.

Cartea De ce eu...De ce copilul meu... adună poveștile adevărate ale unor părinți a căror viață s-a schimbat în mod radical din momentul când au aflat că au un copil cu dizabilități. Procesul complex prin care trece un părinte de la prima reacție firească de negare până la susținerea deplină și eficientă acordată propriului copil poate fi rezumat în aceste trei cuvinte: ACCEPTARE, SPERANȚĂ și IMPLICARE. Mai întâi acceptarea realității, ori cât de crudă și nedreaptă ar fi. Apoi, căutarea luminiței de la capătul tunelului, regăsirea speranței și curajului de a lupta. Și în final, implicarea concretă, constantă, informată, adaptată nevoilor reale ale copilului.

Poveștile părinților, în funcție de specificul conținutului lor, au fost grupate în trei capitole distincte, urmârind aceste trei teme cheie: ACCEPTAREA, SPERANȚA și IMPLICAREA. Pe urmă, capitolul al V lea propune o abordare inedită: POVESTEA PRIN OCHII COPILULUI. Vă invităm cu mare drag la lecturarea acestei cărți!

Activitățile proiectului vor continua cu distribuirea cărții Noua Față a Destinului – ediția a II-a și cu organizarea Galei Părinților Copiilor cu Dizabilități.


Părinte împuternicit, comunitate incluzivă

Marti, 4 decembrie 2018

În cadrul proiectului Părinte împuternicit, comunitate incluzivă – proiect finanțat de Consiliul Local al Municipiului Iași au fost finalizate întâlnirile de suport a celor 30 de părinți care au copii cu dizabilități. Au fost formate două grupe a câte 15 părinți. Fiecare grupă a beneficiat de 3 întâlniri pentru suport emoțional.

Întâlnirile au fost moderate de specialiștii Fundației Star of Hope și au creat un cadru pozitiv în care părinții au putut să își deschidă inima și să împărtășească cu ceilalți părinți din problemele și experiențele lor. Părinții s-au bucurat de prilejul de a fi ascultați și încurajați, și de a învăța unii de la ceilalți. Temele celor 3 întâlniri au fost ACCEPTAREA, SPERANȚA și IMPLICAREA. La prima întâlnire s-a discutat despre depășirea fazei de negație și importanța și beneficiile aduse de ACCEPTARE. Scopul celei de a doua întâlniri a fost regăsirea SPERANȚEI prin cunoașterea modelelor unor părinți implicați care au susținut cu succes activitatea de recuperarea a copiilor lor. La a treia întâlnire s-a pus un accent deosebit pe partea de IMPLICARE concretă a părinților. Părinții au fost provocați să își asume rolul de co-terapeut în procesul complex de susținere a copiilor cu dizabilități.

Activitățile proiectului vor continua cu distribuirea cărții Noua Față a Destinului – ediția a II-a și cu organizarea Galei Părinților Copiilor cu Dizabilități.


Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale

Miercuri, 21 noiembrie 2018

În anul Centenarului, vă invităm să fiți alături de noi, Fundaţia Star of Hope Romania și Asociația de Dezvoltare Antreprenorială și Leadership, cu sprijinul Primăriei Iași, Camerei de Comerț și Industrie Iași, în ziua de marţi, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00, în Sala Mare a Primăriei Iași, pentru a ne bucura de modele de antreprenoriat feminin și implicare socială în rândul femeilor cu scopul de a încuraja tânăra generație de antreprenori în construirea propriului model de succes.

Alături de femeile puternice ce dau plusvaloare societații românești, suntem onorate să o avem alături de noi pe doamna Anne Margaret Lennartsson (Suedia) - coach şi expert în arta comunicării, promotor al Școlii FOCUS BUSINESS SCHOOL INTERNATIONAL - care va susține un training de Public Speaking.

De asemenea, vom fi onorate de prezența doamnei Rodica Baciu - Director General Adjunct Materom din Tg. Mureș, care reprezintă un model de excepție în business-ul românesc.

Sunt invitate femei cu funcții de management din domeniul economic, educațional, social și cultural din toate regiunile țării inclusiv din Republica Moldova. Descoperim modele de succes, învaţăm şi progresăm zi de zi pentru ca tot ceea ce facem să aibă impact pe termen lung în dezvoltarea durabilă a societății.(citeste tot)


Comunicat de Presă: O comunitate a femeilor de afaceri care promovează valorile etice

Miercuri, 21 noiembrie 2018

Fundaţia “Star of Hope” România și Asociația de Dezvoltare Antreprenorială și Leadership, cu sprijinul Primăriei Iași, Camerei de Comerț și Industrie Iași, organizează evenimentul ZIUA ANTREPRENORIATULUI FEMININ ȘI A IMPLICĂRII SOCIALE, marti 27 noiembrie 2018, în Sala Mare a Primăriei Iași, începând cu ora 10.00 Evenimentul readuce în atenția publică modele puternice de antreprenoriat feminin care sunt, în același timp, modele de implicare socială.(citeste tot)


Părinte împuternicit, comunitate incluzivă

Miercuri, 21 noiembrie 2018

În cadrul proiectului Părinte împuternicit, comunitate incluzivă – proiect finanțat de Consiliul Local al Municipiului Iași au fost finalizate cursurile de instruire a celor 30 de părinți care au copii cu dizabilități. Au fost formate două grupe a câte 15 părinți. Fiecare grupă a beneficiat de 3 zile de instruire. Scopul instruirii a fost împuternicirea părintelui în rolul de co-terapeut. Părinții au fost informați de către specialișitii Fundației Star of Hope Romania cu privire la nevoile copiilor și modalitățile eficiente de relaționare cu aceștia.(citeste tot)


Comunicat de presă ”INTEGRAREA FIZICĂ” nu este o opțiune. INCLUZIUNEA ȘI PARTICIPAREA SUNT ESENȚIALE!

Martie, 11 septembrie 2018

Fundaţia STAR OF HOPE ROMANIA vă invită joi, 13 septembrie 2018, ora 11.00, la Centrul Star of Hope Iași (str Bariera Veche, nr 3, Iași), la o conferința de presă prin care anunțăm implementarea proiectului PĂRINTE ÎMPUTERNICIT, COMUNITATE INCLUZIVĂ derulat împreună cu Consiliul Local Iași, în calitate de principal finanțator.(citeste tot)


Părinte împuternicit, comunitate incluzivă

Martie, 11 septembrie 2018

Părinte împuternicit, comunitate incluzivăProblema căreia i se adresează proiectul vizează riscul excluziunii sociale a părinților copiilor cu dizabilități, precum și riscul excluziunii sociale a copiilor cu dizabilități. Scopul proiectului este împuternicirea părinților copiilor cu dizabilități în rolul de co-terapeut și promovarea în comunitate a modelelor de succes din rândul acestora. (citeste tot)Gala Star Of Hope 2017

Luni, 11 decembrie 2017

Gala Star Of Hope 2017Aseara a avut loc Gala Star of Hope Romania 2017, in cadrul campaniei OM BUN, ITI MULTUMESC, și a insemnat sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie și pentru cele de tip after school pentru cei peste 600 de beneficiarii Fundației Star of Hope Romania. Gala Star of Hope Romania 2017 a celebrat atât Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie), cât și Ziua Mondială a Recunoștinței (24 decembrie).

Evenimentul a fost transmis in direct de catre TVR Iasi, partenerul media principal, dar si in mediul online de către Radio Armonia. La eveniment au fost prezenți Lennart Eriksson (presedinte Organizatia Star of Hope International (Suedia), Michael Sumpter (om de afaceri si fondator al Organizatiei E.C.H.O. din Marea Britanie), Mihai Chirica (primar al municipiului Iasi), autoritati, oameni de afaceri dar si personalitati culturale.(citeste tot)


ALEXANDRA UȘURELU, concert de excepție la Iași

Vineri, 24 noiembrie 2017

ALEXANDRA UȘURELU, concert de excepție la IașiFundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Iași, Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, Federația Organizațiilor de Părinți care au copii cu Dizabilități, vă invită să ne susțineți în organizarea Galei Star of Hope Romania, eveniment de strângere a fondurilor necesare susținerii celor peste 600 de copii si tineri (cu dizabilități sau foarte săraci) din cele 13 Centre ale Fundației Star of Hope Romania.

Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil și inseamna sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie și cele de tip after school pentru cei peste 600 de beneficiarii Fundației Star of Hope Romania.

Evenimentul va celebra atât Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie), cât și Ziua Mondială a Recunoștinței (24 decembrie).Vom fi onorati de prezenta unor reprezentanți ai Ambasadelor Suediei si Marii Britanii la București, alături de peste 400 de personalitati din mediul public si privat, din Romania, Europa si SUA.(citeste tot)

 

 


ZIUA MULTUMIRII la Centrul Star of Hope din Murgeni (Vaslui)

Luni, 13 noiembrie 2017

Da, azi ( 10 noiembrie 2017 ) a fost sărbătoare la Centrul de Servicii Integrate pentru Copii Aflați în Dificultate „Steaua Speranței” Murgeni (jud. Vaslui). În cadrul evenimentului au fost prezentate comunității rezultatele obținute în decursul celor 18 luni de la inaugurare. Mulțumim tuturor celor care , azi, au fost alături de copii, alături de specialiștii Star of Hope: Nelu Buta (primarul orașului Murgeni), Eduard Cazacu (consilier județean Vaslui), Minus Toderita (consilier local Murgeni), Mihai Borș (vice-primar Murgeni), Roxana Petre (asistent social), Georgiana Leonte (asistent social), Subcomisar Costel Vrabie (sef Poliția Murgeni), Ady Marius Borș (agent principal Politia Murgeni), Mădălina Plăcintă (consilier educativ).(citeste tot)


Laura Bretan, concert caritabil in SUA, pentru copiii din proiectele Star of Hope Romania

LAURA BRETAN, ambasadoare a copiilor din proiectele Star of Hope Romania, va sustine un concert caritabil la Portland (Oregon, SUA) pe 28 octombrie 2017, ora 18.00. Alaturi de Laura Bretan, pe scena vor mai urca trupa The Messangers, Otto & Theo Pascal si Rveal Youth Choir din Portland. ( Video )


Lansarea proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluziva in Husi

Comunicat de presă post eveniment

Lansarea proiectului „Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși” POCU/20/4/2/102220

Marți, 3 octombrie 2017, Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu SC Dal Consulting SRL Iași, Centrul Diecezan Caritas Iași, Primăria Municipiului Huși și Școala Gimnazială “Anastasie Panu” din Huși, au lansat proiectul ”Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși”, POCU/20/4/2/102220.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și se derulează pe o perioadă de 36 de luni având o valoare totală de 13.198.263,72 lei.

Obiectivul general al proiectului este de a crește gradul de incluziune socială și de a combate sărăcia și discriminarea într-una din comunităţile marginalizate din orașul Huși, județul Vaslui, prin oferirea de servicii integrate pentru 560 de persoane aparținând grupului țintă.

În cadrul proiectului se va înfiinţa un Centru Comunitar Integrat, care va fi reabilitat şi dotat corespunzator pentru a oferi servicii integrate persoanelor din zona marginalizată, conform definirii grupului tinţa.

Grupul țință al proiectului este format din 560 de persoane din comunitatea marginalizată din orașul Huși, (aflată în risc de sărăcie și excluziune socială), care vor beneficia de servicii integrate. Rezultatele proiectului vor fi următoarele:

 • 110 copii (elevi) vor beneficia de servicii educaționale, din care 60 de elevi vor beneficia pe o perioada de 31 de luni de: hrană caldă, transport, rechizite şi sprijin la teme, iar 50 dintre ei vor beneficia și de servicii de logopedie. Elevii care vor participa la activitățile proiectului vor primi subvenții în valoare de 1800 lei/ an și vor avea oportunitatea de a participa la 10 concursuri cu premii în valoare de 500 lei.
 • 286 de persoane vor beneficia de servicii de ocupare a forței de munca, astfel:
  • consiliere și orientare profesională (286 persoane);
  • se vor aloca 77 de subvenții in valoare de 900 de lei/ lună pentru angajatorii care vor încadra în muncă persoane aparținând grupului țintă (77 persoane angajate);
  • se vor aloca 20 de subvenții în valoare de 1100 lei/ lună pentru angajatorii care vor desfăsura programe de ucenicie la locul de muncă (20 de ucenici);
  • 286 de persoane calificate, în 15 domenii diferite de calificare. Se vor aloca subvenții în valoare de 5 lei/ oră, se vor organiza cate 2 concursuri cu premii per curs, în valoare de 3000 de lei și 2500 de lei;
  • 60 de persoane vor participa la cursuri de formare competențe antreprenoriale și vor primi subventii de 5 lei/ ora, iar 9 dintre ei vor primi micro-granturi în valoare de 25.000 de euro pentru înființarea unei afaceri.
 • 430 de persoane vor beneficia de servicii medicale – consultații oftalmlogice;
 • 100 de persoane vor fi sprijinite prin îmbunătățirea condițiilor de locuit;
 • 64 de persoane vor beneficia de asistența juridică pentru reglementarea actelor.
 • 80 de vârstnici vor beneficia de îngrijire la domiciliu.

În cadrul conferinței de presă de lansare a proiectului, au participat reprezentanți ai autorităților locale, cadre didactice, elevi și reprezentanți ai mass media. Ne-au onorat prin prezență dl Ioan Ciupilan, Primar al Municipiului Huși, dna Eivor Kraft, specialist comunicare din Suedia, dna Angela Manea, Director general Dal Consulting, dna Nicoleta Ștefănică Armeanu, asistent social în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Vaslui. ( Galerie Foto )

Date de contact: Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Persoana de contact: Aurora Vatamaniuc, Manager Proiect

Lansarea proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluziva in Husi


330 de inimi spun "multumesc"

330 de suflete inseninate timp de o saptamana de niste oameni necunosuti din SUA, Suedia, Norvegia... 330 de parinti si copii (din Iasi, Dorohoi, Botosani, Barlad, Suceava, Chisinau, Murgeni Vaslui) vor sa le ofere, la randul lor, dar nu prea au mare lucru in afara de: dragoste, recunostinta si cateva inimi desenate pe o bucata de hartie. (citeste tot)


1 IUNIE 2017. Zi specială în calendar. Pentru toți copiii!

Fundația Star of Hope Romania mulțumește susținătorilor și sponsorilor care au făcut posibilă această zi. 1 Iunie, ziua tuturor copiilor. Cu mic cu mare, copiii, beneficiari ai serviciilor oferite de Fundația Star of Hope Romania s-au bucurat de ziua lor la ferma Farm of Hope, au respirat aer curat, au alergat în voie și s-au jucat împreună cu prietenii lor de la centru. Mesele pline de bunătăți le-au făcut ochii să sclipească și să uite pentru o zi de lipsurile pe care, cei mai mulți dintre ei, le au acasă. Părinții au fost au trăit la maxim bucuria copiilor lor și au uitat de griji. Au împărtășit din experiențele lor, s-au cunoscut mai bine în cadrul marii familii Star of Hope. Sunt mult mai încrezători că împreună, uniți, sunt o voce puternică și pot depăși mai ușor greutățile cu care sunt împovărați...(citeste tot)


5 mai 2017, ziua care a pus Valea Seacă (Bacău) pe harta României

Luni, 8 mai 2017

Vizita la Valea Seaca, jud. BacauO zi în care liniștea satului a fost spulberată de vestea sosirii Excelenței Sale, Anneli Lindahl Kenny, ambasador al Suediei în Romania, pe ulițele din satul Valea Seacă (Bacău). Aici trăiesc aproape 4000 de suflete, o treime find de etnie romă.

Comuna Valea Seacă (județul Bacău) este una dintre cele mai sărace din județ. Multe familii au luat calea pribegiei, printre străini, în căutarea unui loc de muncă, în special în ţările nordice (Suedia, Norvegia). Le-au rămas în sat copiii, unii pe la rude, alții... în voia sorții. Iar școala este, pentru ei, ultima prioritate...(citeste tot)


Comunicat de presă - post eveniment – Balul Primăverii, ediţia I Vivaldi 2017

Marti, 28 nartie 2017

Balul Primaverii, Editia Vivaldi 2017Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Primăria Iaşi, Fundaţia Star of Hope Romania, Asociaţia Pro Ruralis şi Rotary International a organizat, în premieră la Iaşi, Balul Primăverii - ediţia I Vivaldi. Evenimentul caritabil a avut loc vineri, 24 martie a.c. la Hotel Astoria, Sala Eminescu.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment sunt direcţionate în totalitate către două organizaţii neguvernamentale alese de către Camera de Comerţ pentru implicarea de care au dat dovadă în domeniul social în anul 2016, pentru sustinerea proiectelor acestora: Fundaţia Star of Hope Romania şi Asociaţia „Pro Ruralis”.(citeste tot)


Multumiri tuturor sponsorilor si partenerilor

Marti, 28 martie 2017

Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor cu ajutorul carora evenimentul caritabil BALUL PRIMAVERII, editia I Vivaldi, a fost posibil!


Invitație la parteneriat

Joi, 9 martie 2017

În luna martie 2017, Fundația Star of Hope Romania organizează cea de-a doua ediție a campaniei IUBESC SĂ STRÂNG LUMEA LA PIEPT, o campanie dedicată copiilor și tinerilor cu sindrom Down, o campanie care reamintește tuturor că sindrom Down nu alege nici timpul, nici locul, nici familia.Sindromul Down lovește la întâmplare, atât copilul cât și părintele. Oricine se poate trezi în situația asta, fie bogat fie sărac. În primii ani de viață, copilul cu sindrom Down are nevoie obligatoriu de terapie. Are nevoie de educație. Și are nevoie de acceptarea celor din comunitatea în care trăiește. (citeste tot)


Invitatie Balul Primaverii


COMUNICAT DE PRESA - Balul Primăverii, ediţia I Vivaldi

Joi, 9 martie 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Primăria Iaşi, Fundaţia Star of Hope Romania, Asociaţia Pro Ruralis şi Rotary International organizează, în premieră la Iaşi, Balul Primăverii - ediţia I Vivaldi. Evenimentul va avea loc vineri, 24 martie a.c. la Hotel Astoria, Sala Eminescu, ora 18.00. „Va fi o seară unică, exclusivistă, dedicată oamenilor de succes. O seară în care cifrele se relaxează şi fac loc poveştilor frumoase. Delicatesele culinare şi băuturile alese vor da gust acestei seri speciale în care invitaţii vor reîntâlni prieteni şi vor descoperi noi oportunităţi, în acorduri vivaldiene şi ambient baroc, îmbinate inedit cu ritmurile muzicale ale trupei PROCONSUL.(citeste tot)


Centre Star Of Hope Romania


„Oferă o şansă unui copil cu dizabilităţi!”

Cum poţi ajuta?

Donatii in cont:  

 • RO36RNCB0175033618640001 pentru RON
 • RO68RNCB0175033618640007 pentru EURO

Deschis la BCR Iasi

SWIFT: RNCB RO BU

Donatii folosind Paypal

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate