Comunicat de presă - post eveniment – Gala Star of Hope Romania 2016

Vineri, 16 decembrie 2016

Aseară, îngerii au coborât pe sceana teatrului Luceafărul din Iași și au pus bucurie în sufletele celor 325 de copii cu dizabilități și ale părinților acestora. Pentru că Laura Bretan și trupa Proconsul au susținut, pentru ei, un concert caritabil în cadrul Galei pentru copii și tineri cu dizabilități Star of Hope Romania 2016.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Iași, Tvr Iași și Federația Organizațiilor de părinți care au Copii cu Dizabilități (FOPCD).(citeste tot)


Comunicat de presă - Campania ”ÎMPREUNĂ ÎN LUMEA MEA ȘI A TA”

Marti, 29 noiembrie 2016

Star Of Hope RomaniaFundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași, vă invită să ducem tradiția mai departe și să aprindem împreună primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII din fața Primăriei Iași, să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie ac, începând cu ora 12.30 pe pietonalul Stefan cel Mare în fața Primăriei Iași. Conferința de presă va avea loc la ora 11.30 în Sala Mare a Primăriei Iași.

Așadar vă invităm să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni dar și oaspeți de departe. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.(citeste tot)


LAURA BRETAN şi TRUPA PROCONSUL cântă, la Iaşi, pentru copiii cu dizabilităţi
15 decembrie 2016, ora 17.30, Teatrul Luceafărul Iaşi
IMPREUNĂ ÎN LUMEA MEA ŞI-A TA

Fundatia Star of Hope Romania, împreună cu Primăria Iași și Federația Organizatiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități, organizează în perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2016, o campanie de strângere de fonduri “Împreună în lumea mea si-a ta” în beneficiul copiilor cu dizabilităţi din Centrele Fundației.

Scopul acestei campanii

  • este de a atrage fonduri care să sprijine, să ajute cât mai mulţi dintre copiii cu dizabilităţi din proiectele Star of Hope Romania care au nevoie de ajutor terapeutic și protecţie specială.

Cu fondurile astfel strânse, Fundația Star of Hope Romania îşi propune:

  • să asigure copiilor cu dizabilități accesul la serviciile de terapie recuperatorie, inclusiv transportul la Centrul Star of Hope a copiilor provenind din familiile nevoiase din mediul rural (servicii de terapie comportamentală, logopedie, kinetoterapie)
  • înfiintarea unor ateliere de lucru pentru tinerii cu dizabilități pentru formarea deprinderilor de viață independentă, în cadrul Clubului Tinerilor - serviciu existent în cadrul Fundației Star of Hope Romania

Cum puteți susține, cum puteți dona?

Star Of Hope Romania * prin achiziția de bilete la CONCERTUL caritabil susținut de LAURA BRETAN în cadrul Galei Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, pe scena Teatrului Luceafărul. Pentru a cumpara bilete puteti suna la numerele de telefon: 0749 023 377 sau 0743 112 725 .

* biletele au valoarea de 50/100/200 ron, în functie de poziționarea în sală

 

Desi are doar 14 ani, LAURA BRETAN este cântăreață de operă de origine română, din Chicago (SUA). A uimit întreaga lume după ce, pe 3 iunie ac, Laura Bretan a câştigat marea finală “Românii au talent” (PRO TV) si a fost finalistă la America's Got Talent 2016".

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger, este invitată să susțină concerte în întreaga lume. La preselecţiile “America’s Got Talent” (din SUA), cântăreața Mel B a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Laura Bretan direct în semifinală iar celebrul Simon Cowell avea să declare: ”A fost ireal. Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost incredibil!”, a comentat celebrul Simon Cowell.

Centre Star Of Hope Romania


Sharman Pope, logoped specialist din Marea Britanie, in dialog cu specialistii Star of Hope Romania

Joi,29 septembrie 2016

Codul formelor sau interpretarea limbajului NON-verbal în terapia copilului cu dizabilități sunt doar cateva dintre temele abordate de dna Sharman Pope, profesor logoped in Marea Britanie, în zilele de 27 - 28 octombrie, la Centrul regional de Reabilitare pentru Copii si Tineri cu Dizabilitati ”Steaua Speranței” Iași.

La intâlnirea cu profesorul logopedul din Marea Britanie au participat specialistii din toate Centrele de recuperare Star of Hope România: Husi, Dorohoi, Botoșani, Iasi. Mai simplu si mai pe scurt, dna Sharman Pope a explicat cum, cand, cât si mai ales de ce trebuie procedat intr-un anumit fel atunci cand lucrezi pentru recuperarea unui copil cu cerinte educative speciale (autism, sindrom Down sau alta dizabilitate). (citeste tot)


Conferinta Parintilor care au copii cu dizabilitati

Joi,28 iulie 2016

INIMI ZDROBITE, CU DESTIN MĂREȚ este un eveniment anual organizat de către Fundația Star of Hope Romania cu scopul de a aduce bucurie copiilor cu dizabilități și părinților acestora. Sunt părinți și copii (cu autism, sindrom Down etc) cu care lucrăm de ani de zile în cele 6 Centre de Recuperare Star of Hope Romania. Motivul pentru care ne-am luptat să existe acest eveniment este ca mama, tata și copilul să re-simtă armonia firească a vieții de familie, învăluiți în lumină și iubire. (citeste tot)


Povestea lui Răzvan Ştefănescu

Joi,3 martie 2016

Lumea îi spune ca seamănă cu Mihai Răzvan Ungureanu. Îl cheamă într-adevăr Răzvan şi, când era mic, îl chema şi Ungureanu. Astăzi, însă, numele lui e Răzvan Ştefănescu. Veţi întreba, poate, de ce? Pentru că, atunci când avea 7 ani, a fost adoptat din Leagănul de copii Fălciu, judeşul Vaslui.

Povestea lui Răzvan începe în secţia Distrofici a Spitalului Vaslui şi continuă într-un orfelinat. Din cauza deficienţei fizice cu care s-a născut, Răzvan a fost abandonat de către părinţi. Destinul a făcut, ca în ofelinat, să o întâlnească pe cea căreia avea să-i spună, pentru tot restul vieţii „mamă”. (citeste tot)


Selgros si Star of Hope Romania, serbare de Craciun pentru copiii Fundatiei

Luni,1 februarie 2016

Ne bucurăm că anul acesta în cadrul campaniei „Există Speranță. Există Star of Hope” am fost invitați la Selgros la „Petrecerea Clienților”. Trupa de dans a tinerilor cu dizabilități a pregătit un mic spectacol, în urma căruia un tânăr cu dizabilități a primit o tabletă. Mulțumim Selgros pentru serbarea de Crăciun pe care ați organizat-o pentru copiii noștri! ( vezi fotografii )


Comunicat de presa post eveniment: Gala Exista Speranța. Exista Star of Hope. Afla cine sunt copii premiati si sponsorii lor!

Marti,8 decembrie 2015

În seara zilei de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Excelența Sa, dna Ambasador al Suediei în România, Anneli Lindahl Kenney, Lennart Eriksson, președintele și fondatorul Organizației Star of Hope International, Irina Păcurariu, Trupa PROCONSUL și Martin Wikstøl (Norvegia) au fost prezenți la Iași la Gala caritabilă „Există speranţă. Există Star of Hope”. Evenimentul a avut loc în Sala Magnum a Hotelului Internațional Iași.(citeste tot)


„Oferă o şansă unui copil cu dizabilităţi!”

Cum poţi ajuta?

Implica-te

Donatii in cont:  

  • RO36RNCB0175033618640001 pentru RON
  • RO68RNCB0175033618640007 pentru EURO

Deschis la BCR Iasi

SWIFT: RNCB RO BU

Donatii folosind Paypal

. © 2013-2015 Star of Hope Romania