Comunicat de presă - post eveniment – Balul Primăverii, ediţia I Vivaldi 2017

Marti, 28 nartie 2017

Balul Primaverii, Editia Vivaldi 2017Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Primăria Iaşi, Fundaţia Star of Hope Romania, Asociaţia Pro Ruralis şi Rotary International a organizat, în premieră la Iaşi, Balul Primăverii - ediţia I Vivaldi. Evenimentul caritabil a avut loc vineri, 24 martie a.c. la Hotel Astoria, Sala Eminescu.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment sunt direcţionate în totalitate către două organizaţii neguvernamentale alese de către Camera de Comerţ pentru implicarea de care au dat dovadă în domeniul social în anul 2016, pentru sustinerea proiectelor acestora: Fundaţia Star of Hope Romania şi Asociaţia „Pro Ruralis”.(citeste tot)


Multumiri tuturor sponsorilor si partenerilor

Marti, 28 martie 2017

Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor cu ajutorul carora evenimentul caritabil BALUL PRIMAVERII, editia I Vivaldi, a fost posibil!


Invitație la parteneriat

Joi, 9 martie 2017

În luna martie 2017, Fundația Star of Hope Romania organizează cea de-a doua ediție a campaniei IUBESC SĂ STRÂNG LUMEA LA PIEPT, o campanie dedicată copiilor și tinerilor cu sindrom Down, o campanie care reamintește tuturor că sindrom Down nu alege nici timpul, nici locul, nici familia.Sindromul Down lovește la întâmplare, atât copilul cât și părintele. Oricine se poate trezi în situația asta, fie bogat fie sărac. În primii ani de viață, copilul cu sindrom Down are nevoie obligatoriu de terapie. Are nevoie de educație. Și are nevoie de acceptarea celor din comunitatea în care trăiește. (citeste tot)


Invitatie Balul Primaverii


COMUNICAT DE PRESA - Balul Primăverii, ediţia I Vivaldi

Joi, 9 martie 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Primăria Iaşi, Fundaţia Star of Hope Romania, Asociaţia Pro Ruralis şi Rotary International organizează, în premieră la Iaşi, Balul Primăverii - ediţia I Vivaldi. Evenimentul va avea loc vineri, 24 martie a.c. la Hotel Astoria, Sala Eminescu, ora 18.00. „Va fi o seară unică, exclusivistă, dedicată oamenilor de succes. O seară în care cifrele se relaxează şi fac loc poveştilor frumoase. Delicatesele culinare şi băuturile alese vor da gust acestei seri speciale în care invitaţii vor reîntâlni prieteni şi vor descoperi noi oportunităţi, în acorduri vivaldiene şi ambient baroc, îmbinate inedit cu ritmurile muzicale ale trupei PROCONSUL.(citeste tot)


Comunicat de presă - post eveniment – Gala Star of Hope Romania 2016

Vineri, 16 decembrie 2016

Aseară, îngerii au coborât pe sceana teatrului Luceafărul din Iași și au pus bucurie în sufletele celor 325 de copii cu dizabilități și ale părinților acestora. Pentru că Laura Bretan și trupa Proconsul au susținut, pentru ei, un concert caritabil în cadrul Galei pentru copii și tineri cu dizabilități Star of Hope Romania 2016.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Iași, Tvr Iași și Federația Organizațiilor de părinți care au Copii cu Dizabilități (FOPCD).(citeste tot)


Comunicat de presă - Campania ”ÎMPREUNĂ ÎN LUMEA MEA ȘI A TA”

Marti, 29 noiembrie 2016

Star Of Hope RomaniaFundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași, vă invită să ducem tradiția mai departe și să aprindem împreună primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII din fața Primăriei Iași, să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie ac, începând cu ora 12.30 pe pietonalul Stefan cel Mare în fața Primăriei Iași. Conferința de presă va avea loc la ora 11.30 în Sala Mare a Primăriei Iași.

Așadar vă invităm să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni dar și oaspeți de departe. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.(citeste tot)


LAURA BRETAN şi TRUPA PROCONSUL cântă, la Iaşi, pentru copiii cu dizabilităţi
15 decembrie 2016, ora 17.30, Teatrul Luceafărul Iaşi
IMPREUNĂ ÎN LUMEA MEA ŞI-A TA

Fundatia Star of Hope Romania, împreună cu Primăria Iași și Federația Organizatiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități, organizează în perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2016, o campanie de strângere de fonduri “Împreună în lumea mea si-a ta” în beneficiul copiilor cu dizabilităţi din Centrele Fundației.

Scopul acestei campanii

  • este de a atrage fonduri care să sprijine, să ajute cât mai mulţi dintre copiii cu dizabilităţi din proiectele Star of Hope Romania care au nevoie de ajutor terapeutic și protecţie specială.

Cu fondurile astfel strânse, Fundația Star of Hope Romania îşi propune:

  • să asigure copiilor cu dizabilități accesul la serviciile de terapie recuperatorie, inclusiv transportul la Centrul Star of Hope a copiilor provenind din familiile nevoiase din mediul rural (servicii de terapie comportamentală, logopedie, kinetoterapie)
  • înfiintarea unor ateliere de lucru pentru tinerii cu dizabilități pentru formarea deprinderilor de viață independentă, în cadrul Clubului Tinerilor - serviciu existent în cadrul Fundației Star of Hope Romania

Cum puteți susține, cum puteți dona?

Star Of Hope Romania * prin achiziția de bilete la CONCERTUL caritabil susținut de LAURA BRETAN în cadrul Galei Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, pe scena Teatrului Luceafărul. Pentru a cumpara bilete puteti suna la numerele de telefon: 0749 023 377 sau 0743 112 725 .

* biletele au valoarea de 50/100/200 ron, în functie de poziționarea în sală

 

Desi are doar 14 ani, LAURA BRETAN este cântăreață de operă de origine română, din Chicago (SUA). A uimit întreaga lume după ce, pe 3 iunie ac, Laura Bretan a câştigat marea finală “Românii au talent” (PRO TV) si a fost finalistă la America's Got Talent 2016".

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger, este invitată să susțină concerte în întreaga lume. La preselecţiile “America’s Got Talent” (din SUA), cântăreața Mel B a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Laura Bretan direct în semifinală iar celebrul Simon Cowell avea să declare: ”A fost ireal. Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost incredibil!”, a comentat celebrul Simon Cowell.

Centre Star Of Hope Romania


Sharman Pope, logoped specialist din Marea Britanie, in dialog cu specialistii Star of Hope Romania

Joi,29 septembrie 2016

Codul formelor sau interpretarea limbajului NON-verbal în terapia copilului cu dizabilități sunt doar cateva dintre temele abordate de dna Sharman Pope, profesor logoped in Marea Britanie, în zilele de 27 - 28 octombrie, la Centrul regional de Reabilitare pentru Copii si Tineri cu Dizabilitati ”Steaua Speranței” Iași.

La intâlnirea cu profesorul logopedul din Marea Britanie au participat specialistii din toate Centrele de recuperare Star of Hope România: Husi, Dorohoi, Botoșani, Iasi. Mai simplu si mai pe scurt, dna Sharman Pope a explicat cum, cand, cât si mai ales de ce trebuie procedat intr-un anumit fel atunci cand lucrezi pentru recuperarea unui copil cu cerinte educative speciale (autism, sindrom Down sau alta dizabilitate). (citeste tot)


Conferinta Parintilor care au copii cu dizabilitati

Joi,28 iulie 2016

INIMI ZDROBITE, CU DESTIN MĂREȚ este un eveniment anual organizat de către Fundația Star of Hope Romania cu scopul de a aduce bucurie copiilor cu dizabilități și părinților acestora. Sunt părinți și copii (cu autism, sindrom Down etc) cu care lucrăm de ani de zile în cele 6 Centre de Recuperare Star of Hope Romania. Motivul pentru care ne-am luptat să existe acest eveniment este ca mama, tata și copilul să re-simtă armonia firească a vieții de familie, învăluiți în lumină și iubire. (citeste tot)


„Oferă o şansă unui copil cu dizabilităţi!”

Cum poţi ajuta?

Donatii in cont:  

  • RO36RNCB0175033618640001 pentru RON
  • RO68RNCB0175033618640007 pentru EURO

Deschis la BCR Iasi

SWIFT: RNCB RO BU

Donatii folosind Paypal

. © 2013-2017 Star of Hope Romania