Recunoașteri oficiale

2013

• Președintele Star of Hope International Suedia, d-l Eric Lennart Eriksson a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei în Grad de Cavaler.

2007-2008

• Diplomă de merit la festivitatea de premiere a ONG-urilor de către Instituția Prefectului Județului Iași pentru parteneriatele realizate în 2007 și proiectele demarate în 2008
  • Diplomă de merit la evenimentul "Majoratul Societății Civile Ieșene 1990-2008", organizat de Primăria Municipiului Iași și Asociația EuroDemos
  • Diplomă de participare la concursul "Cele mai bune rapoarte anuale", organizat de Forumul Donatorilor din România

2006

• Diplomă de apreciere din partea Instituției Prefectului Județului Iași pentru colaborare
  • Nominalizare la "Gala oameni pentru Oameni"

2003

• Mențiune specială la concursul "Modele de bună practică în protecția copilului" inițiat de ANPCA, UPSAID, World Learning

2000

• Ordinul Național "Steaua României" în gradul de Cavaler, Președintelui Organizației Star of Hope International, d-lui Erik Gunnar Eriksson pentru 10 ani de activitate și inițiative umanitare precum și pentru rolul important pe care l-a avut Organizația Star of Hope în ajutorarea persoanelor cu dizabilități din țara noastră.

1999

• Diplomă de recunoaștere a activităților de implicare în respectarea demnității și drepturilor copiilor cu handicap din partea I.S.T.P.H. Iași

. © 2013-2017 Star of Hope Romania