Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

COMUNICAT DE PRESĂ

LAURA BRETAN, revelația mondială a anului,
va cânta la Iași în calitate de ambasador Star of Hope Romania
Joi, 15 decembrie 2016, ora 17.30, Teatrul ”Luceafărul” Iași

”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI-A TA” este campania pe care o lanseaza azi, 21 noiembrie 2016, Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași. Campania se deruleaza în perioada 15 noiembrie - 20 decembrie 2016 și are drept scop sensibilizarea și informarea comunității privind problemele cu care se confruntă copilul cu dizabilități dar și părinții acestuia.

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va susține campania printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilități, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.

 

Star Of Hope RomaniaLAURA BRETAN: ”Pe 15 decembrie, voi fi la Iasi, alături de Fundatia Star of Hope Romania. Voi cânta cu tot sufletul meu pentru copiii cu dizabilități. Vă invit să fim ”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”, pe 15 decembrie, să le arătăm că ne pasă și că viața poate fi frumoasă! Abia aștept să ne vedem la Iași!”

Alături de Laura Bretan, în concert vor cânta si membrii trupei PROCONSUL.

Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil, achiziționarea biletelor înseamnând sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundației Star of Hope Romania.

La eveniment vor fi prezente Excelența Sa dna Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Regatului Suediei în România, si peste 300 de personalități din mediul public și privat din România, Europa și S.U.A.

Gala va fi transmisă LIVE atât pe tv de către TVR Iași cât și pe internet. Concertul caritabil va fi susținut și de partenerii Star of Hope International Suedia, Norvegia, S.U.A, dar și de membrii Federației Organizațiilor de părinți care au Copii cu dizabilități (19 Asociații de părinți din întreaga țară).

Campania ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta” are scopul de a schimba atitudini, mentalități, percepții legate de copilul cu dizabilități și familia acestuia. În cadrul campaniei vor avea loc doua evenimente majore:

  • Celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități prin împodobirea Bradului ”Steaua Speranței și Solidarității” (acțiune devenită deja tradiție) - pe 5 decembrie 2016, ora 11.30,in fața Primăriei Iași
  • Gala pentru Copii si Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania.

Prin aceste evenimente ne dorim să celebrăm persoanele cu dizabilități care au fost și sunt modele pentru comunitate (campioni paralimpici, speakeri, traineri, coregrafi, studenți, compozitori) cât și schimbarea atitudinii comunității față de problematica copilului cu dizabilitate.

Fundația Star of Hope Romania mulțumește sponsorilor și partenerilor care au înțeles cât de importantă este implicarea comunității în susținerea celor aflați în nevoie și ce înseamnp cu adevărat ”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI A TA”:

Platinium Event Sponsor: Focality, Quartz Matrix, Medicover

Gold Event Sponsor: Media Rom Grup, Pro Invest

Silver Event Sponsor: Centrum Gym, Temad, Fundatia Enable

Event sponsori: Util Deco, Charity Cash&Carry, Util Deco Travel, Coriolan, Medco, Dal Consulting, Biocomp, Ageo Biz, Nichi by Cristina Nichita, Cuptorul Moldovencei

Sustinatori: Prof. Ligia Delia Cosoi – Universitatea de Arte ”George Enescu” Iasi, Academia Show, Asociatia Cutezatorii Iasi, Corul Strajerul

Parteneri principali: Ambasada Suediei la Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Iasi, Colegiul ”Costache Negruzzi” Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, Directia de Asistenta Comunitara Iasi, Inspectoratul Scoalar Judetean Iasi, Colegiul Richard Wurmbrand, F.O.N.S.S, Federatia Organizatiilor de Parinti care au Copii cu Dizabilitati, F.D.S.C, Universitatea Petre Andrei Iasi

Parteneri: Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Iasi, JCI, Gradinita P.P 29, Scoala Alexandru cel Bun Iasi nr 13, Liceul Miron Costin, Scoala Gimnaziala Alecu Russo, Liceul Tehnic Ion Holban, Scoala Primara Bogonos, Colegiul Tehnic I. C. Stefanescu, Gradinita P.P 3, Colegiul Garabet Ibraileanu, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Liceul Ion Simionescu, Euroed, Scoala Titu Maiorescu, Scoala Gimnaziala Spectrum, Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga, Gradinita cu P.N. 26, Gradinita Cuvioasa Parascheva, Gradinita Kids Garden, Gradinita Hopscotch, Gradinita cu P.P 1, Gradinita cu P.P 25, Scoala Gimnaziala Lunca Cetatuii, Liceul Ucecom, Gradinita P.P 21,Gradinita Paideusis, Colegiul ”Mihai Eminescu” Iasi, Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” Iasi, Liceul Teoretic ”Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Liceul Tehnologic Economic de Turism de Iasi, Scoala Gimnziala Comuna Domnita

Parteneri media: TVR Iași, Iași Tv Life, Telem, Radio Iași, Radio Hit, Evenimentul de Iași, Ziarul de Iași, Revista Glare, Agora Press, Știri Ong, Radio Armonia.

Fundația „Star of Hope” Romania este o organizație neguvernamentală, apolitică, bazată pe principii și valori creștine, sediul central la Iași. Este membră a Organizației „Star of Hope Internațional” Suedia si partener cu Organizatia Star of Hope Norvegia si Organizatia Star of Hope SUA. Misiunea Fundației „Star of Hope” Romania este îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în dificultate, în special a copiilor cu dizabilități. În cei peste 25 de ani de activitate, Fundația „Star Of Hope” Romania a ajutat peste 10.000 de copii abandonați și copii cu dizabilități aflați în familii cu risc de abandon să aibă o viață mai bună. Fundația a înființat 11 Centre de Zi pentru copii aflați în dificultate și pentru copii cu dizabilități în vederea recuperării și prevenirii abandonului familial și școlar în România (Botoșani (2), Dorohoi, Iași, Bârlad, Vaslui (3), Bacău, Ilfov si Tulcea), însemnănd peste 500 beneficiari. Fundația „Star of Hope” Romania a fondat în 2014 Federația Organizațiiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități din regiunea de NE a României ( peste 2000 de beneficiari).

Cu aleasă consideraţie,
Aurora Vatamaniuc,
Preşedinte executiv Fundaţia Star of Hope Romania
Tel. 0744506036
e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
https://www.facebook.com/starofhope

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate