Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă - 3 decembrie 2014

Fundația Star of Hope România a inițiat campania Dăruieşte din inimă!, parte din proiectul “Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, derulat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, finanţat conform prevederilor Legii 350/2005.

Prin această campanie dorim să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultăţile cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi să strângem fondurile necesare activităţilor de recuperare pentru cei 308 copii cu dizabilitaţi ai Fundaţiei Star of Hope România.

Pentru îndeplinirea obiectivelor campaniei, miercuri, 3 decembrie 2014 în intervalul 11:00 si 11:45, are loc conferința de presă pentru lansarea albumului DIS-ART, cu lucrari plastice ale copiilor cu dizabilități. În continuare, vom celebra Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități în fața Primăriei Iași. De la ora 11:45, începem ceremonia de împodobire a Bradului Recunoștinței. Scopul acestei acțiuni este de a sensibiliza opinia publică cu problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități în general, copiii cu dizabilități și familiile acestora, în particular. În cadrul acestui eveniment, vor dansa în jurul bradului copiii din cadrul clubului Academia Shaw coordonați de doamna Prof. Ligia Delia Grozdan de la Facultatea de Teatru, Universitatea de Arte George Enescu. Elevii de la școlile partenere, părinții și educatorii acestora, precum și publicul larg, sunt invitați să scrie mesaje de solidaritate pentru copiii cu dizabilități. Aceste mesaje, scrise pe steluțe și inimioare, vor orna bradul în acest an.

 

Joi, 4 decembrie are loc Gala Recunoștinței. La acest eveniment sunt onorați copiii care și-au depășit limitele legate de dizabilitate și susținătorii acestora: părinți, educatori, sponsori și parteneri. In cadrul Galei va concerta live formația PROCONSUL și corul Colegiului Richard Wurmbrand, vor dansa copiii din clubul Academia Shaw coordonati de doamna Prof. Ligia Delia Grozdan de la Facultatea de Teatru, Universitatea de Arte George Enescu și d-na prof.Cosmina Paraschiv. În cadrul Galei, se vor licita obiecte de artă în scopul strângerii de fonduri. Ne onorează cu prezența dna. Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Suedia, E.S. Anne LINDAHL KENNY.

În același scop, vineri, 5 decembrie, de la ora 18:00 va fi concertul caritabil PROCONSUL. Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor sustine activitatile Fundatiei Star of Hope Romania.

Încurajaţi de rezultatele obţinute în campania din 2013, dorim ca şi anul acesta, Dăruieşte din inimă! să fie o campanie de suflet a tuturor ieşenilor, dovedind în acest fel că ne implicăm în strângerea fondurilor pentru activităţile de recuperare , că acţionăm concret pentru fiecare copil în parte şi că ajutăm copiii cu dizabilităţi să aibă o viaţă normală.

Aurora Vatamaniuc,
Preşedinte Executiv Fundaţia Star of Hope România
0744506036

Parteneri principali

Parteneri media

Sponsor special:

Parteneri si sponsori:

 

Acamedia Show, Asociaţia Cutezătorii, Şcoala „Titu Maiorescu”, Şcoala „Alexandru cel Bun”, voluntari din cadrul Universităţii „Al. Ioan Cuza”, Şcoala Specială Vasile Pavelcu, Colegiul Tehnic ”Ion Holban”, Grădinița nr. 16 PP, Grădinița nr. 26 PN, Liceul “Miron Costin”, Colegiul Național „Garabet Ibăileanu”, Colegiul Richard Wurmbrand, Școala gimnaziala "Dimitrie Sturdza".

Misiunea Fundaţiei Star of Hope Romania este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi. De-a lungul celor 20 de ani Fundaţia Star of Hope Romania a reuşit să ajute peste 10.000 de copii aflaţi în dificultate, în special copii cu dizabilităţi. Una dintre cele mai mari realizări ale fundaţiei este înfiinţarea Federaţiei Naţionale a Organizaţiilor de Părinţi, care au copii cu dizabilităţi şi oferă sprijin pentru peste 2000 de beneficiari la nivelul Regiunii de Nord-Est.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate