Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă - Marșul "O singură Voce Pentru Dizabilitate

Fundația Star of Hope Romania și Coaliția "O singură Voce Pentru Dizabilitate" au organizat Joi 21 martie 2013, în intervalul orar 15.00-16.00, la Iași, Marșul public "O singură Voce Pentru Dizabilitate".

Marșul s-a desfășurat pe traseul Primăria Iași (b-dul Ștefan cel Mare ) - Palat - Grădina Palas. Manifestanții, în număr de 300, au format un cerc al drepturilor atât în fața Primăriei Iași cât și la finalul Marșului în Parcul Palas.

Au fost prezenți la această manifestație membri ai Coaliției "O singură Voce Pentru Dizabilitate", elevi, profesori, voluntari, părinți și copii cu dizabilități, reprezentanți ai autorităților locale și ai mass mediei. Principalele mesaje ale participanților la Marș, au fost: "Vrem drepturi, nu milă!, "Acces efectiv la educație!", "Curriculă adaptată!", "Dizabilitate NU Handicap!".

Împreună cu Asociația de părinți a copiilor cu Sindrom Down "Renașterea Speranței" Iași a fost marcată și Ziua Internațională a Sindromului Down. Tinerii cu Sindrom Down împreună cu părinții lor de la Centrul "Cicoare" au dansat pentru cei prezenți și au fost apreciați de public cu multe aplauze.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate