Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă - ”Modele de bună practică privind împuternicirea părinţilor care au copii cu dizabilităţi”.

Fundaţia Star of Hope Romania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi organizează Conferinţa Regională ”Modele de bună practică privind împuternicirea părinţilor care au copii cu dizabilităţi”.

Miercuri, 24 septembrie 2014, ora 10.00

Sala Mozart, situată în complexul Palas MAll Iaşi (etaj II, deasupra magazinului H&M)

 

Suntem onoraţi să-l avem alături de noi, în calitate de Moderator al conferinţei, pe d-l Prof.univ.dr. Alois Gherguţ, Prodecan al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – Universitatea Al.I.Cuza din Iaşi.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor/instituţiilor locale, ai organizaţiilor neguvernamentale din regiunea de NE, cadre didactice, persoane cu dizabilităţi, părinţi care au copii cu CES.

 

Participanţii au posibilitatea de a promova modelul de bună practică al organizaţiei/instituţiei/autorităţii pe care o reprezintă; durata maximă a unei prezentări este de 10 minute.

Conferinţa face parte din proiectul „Federaţia Organizaţiilor de Părinţi - oportunităţi egale pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi”, finanţat din bugetul Judeţului Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi, conform prevederilor Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Proiectul urmăreşte creşterea capacităţilor părinţilor din 5 judeţe de a se implica în promovarea şi respectarea drepturilor copiilor/tinerilor cu dizabilităţi.

Împuternicirea este un proces în dezvoltare, care ajută părinţii să-şi îndeplinească responsabilităţile şi să apere drepturile copiilor lor în societate.

Participanţii vor primi Diplomă de participare eliberată de organizatori.

Fundaţia Star of Hope Romania este o organizaţie neguvernamentală românească, apolitică, înfiinţată în anul 1998 cu sediul central la Iaşi, cu sprijinul partenerului principal, Star of Hope Suedia. Misiunea Fundaţiei Star of Hope Romania este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi.

 

Vă aşteptăm cu drag!
Cu aleasă consideraţie,
Gabriela Răducanu, coordonator proiect,
Fundaţia Star of Hope Romania
0745 254 692

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate