Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă posteveniment - Lansarea Campaniei “Daruieste din Inima!”

Dăruieşte din inimă!
Campanie de susţinere a copiilor cu dizabilităţi
ediţia a IV-a 20 noiembrie - 20 decembrie 2014

Astăzi am lansat campania Dăruieşte din inmă!, parte din proiectul “Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, derulat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, finanţat conform prevederilor Legii 350/2005.

Prin această campanie dorim să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultăţile cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi să strângem fondurile necesare activităţilor de recuperare pentru cei 308 copii cu dizabilitaţi ai Fundaţiei Star of Hope România. Evenimentul a avut loc la sediul nostru şi au participat copii, părinţi, oficialităţi ale Iaşiului, reprezentanti ai comunitaţii de business, cadre didactice şi jurnalişti. Toţi cei 44 de invitaţi au luat contact cu problemele legate de dizabilitate, au discutat despre importanţa implicării comunităţii în integrarea acestor copii în societate şi au fost informaţi despre serviciile pluridisciplinare care fac posibilă integrarea. Un subiect important l-a constituit accesibilitatea copiilor cu dizabilităţi din mediul rural la serviciile de recuperare, şi dificultăţile cu care se confruntă familiile acestora.

 Doamna Aurora Vatamaniuc, preşedintele executiv al Fundaţiei Star of Hope România a explicat invitaţilor importanţa acestei campanii şi a subliniat necesitatea mobilizării fiecărui membru al comunităţii, în rezolvarea problemelor copiilor cu dizabilităţi.

La eveniment au fost prezente personalităţi care au susţinut cauza campaniei: deputaţii Cristina Nichita şi Camelia Bogdănici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Alin Aivănoae şi directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Comunitară, Daniel Ciobotariu.

Un moment de maximă sensibilitate l-a constituit cuvântul lui Răzvan Ştefănescu, beneficiar al Fundaţiei. Mulţumirile sale s-au îndreptat atât căte familia care l-a înfiat cât şi specialiştilor de la Star of Hope pentru şansa sa la o viaţă normală, reuşind astfel să devină “actual elev în clasa a douăspezecea şi viitor student la informatică”.

Încurajaţi de rezultatele obţinute în campania din 2013, dorim ca şi anul acesta, Dăruieşte din inimă! să fie o campanie de suflet a tuturor ieşenilor, dovedind în acest fel că ne implicăm în strângerea fondurilor pentru activităţile de recuperare, că acţionăm concret, pentru fiecare copil în parte şi că ajutăm copiii cu dizabilităţi să aibă o viaţă normală.

Persoană contact
Aurora Vatamaniuc, preşedinte Fundaţia Star of Hope Romania
Telefon 0744506036
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Parteneri media

Sponsor special:

Parteneri si sponsori:

 

Şcoala „Ion Simionescu”, Acamedia Show, Asociaţia Cutezătorii, Şcoala „Titu Maiorescu”, Şcoala „Alexandru cel Bun”, voluntari din cadrul Universităţii „Al. Ioan Cuza”, Şcoala Specială Vasile Pavelcu, Colegiul Tehnic ”Ion Holban”, Grădinița nr. 16 PP, Grădinița nr. 26 PN, Liceul “Miron Costin”, Colegiul Național „Garabet Ibăileanu”.

Misiunea Fundaţiei Star of Hope Romania este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi. De-a lungul celor 20 de ani Fundaţia Star of Hope Romania a reuşit să ajute peste 10.000 de copii aflaţi în dificultate, în special copii cu dizabilităţi. Una dintre cele mai mari realizări ale fundaţiei este înfiinţarea Federaţiei Naţionale a Organizaţiilor de Părinţi, care au copii cu dizabilităţi şi oferă sprijin pentru peste 2000 de beneficiari la nivelul Regiunii de Nord-Est.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate