Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă - Steaua României pentru Steaua Speranţei

Fundaţia Star of Hope Romania mulţumeşte d-lui Traian Băsescu, Preşedintele României pentru înalta apreciere pe care i-a acordat-o d-lui Eric Lennart Eriksson, Preşedintele Star of Hope International Suedia prin decorarea acestuia cu cel mai înalt Ordin al României, Steaua României în grad de Cavaler. Această înaltă onoare i-a fost acordată d-lui Lennart Eriksson ca urmare a contribuţiei deosebite, timp de peste 20 de ani în domeniul protecţiei copilului, în special a copilului cu dizabilităţi. Această contribuţie a constat în sprijin uman şi material, valoarea fondurilor investite se ridică la peste 16 milioane de euro.

D-l Eric Lennart Eriksson a venit în România pentru a participa şi a susţine evenimentele din campania regională „Dăruieşte pentru a schimba un Destin!”, în special pentru a marca împreună Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Campania „Dăruieşte pentru a schimba un Destin!” este derulată de Fundaţia Star of Hope Romania în parteneriat cu Asociaţiile de părinţi ai copiilor cu dizabilităţi din regiunea Moldovei şi va continua până pe data de 25 decembrie 2012.

Fundaţia Star of Hope Romania este o organizaţie neguvernamentală românească, apolitică, înfiinţată în anul 1998 cu sediul central la Iaşi. Misiunea fundaţiei este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi. Fundaţia a înfiinţat şi susţine financiar 6 centre de zi pentru copii aflaţi în dificultate care depăşesc peste 1000 de beneficiari.

Fundaţia Star of Hope Romania este acreditată în baza legii ca furnizor de servicii sociale, principalul obiectiv fiind de împuternicire a părinţilor. Fundaţia a dezvoltat 10 asociaţii de părinţi care au copii cu sindrom Down, autism şi deficienţe neuro-motorii, în judeţele Iaşi, Botoşani şi Vaslui. Fundaţia Star of Hope Romania a înfiinţat anul acesta Federaţia Naţională a Organizaţiilor de părinţi care au copii cu dizabilităţi, care însumează peste 2000 de beneficiari.

Fundaţia este membră a Organizaţiei Star of Hope International din Suedia care a asigurat asistenţă şi transfer de competenţe către specialiştii din România timp de peste 20 de ani.

Aurora Vatamaniuc,
Președinte Fundaţia Star of Hope Romania
0744 506 036
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate