Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Comunicat de presă - "Un Mărțișor pentru un Zâmbet"

Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Patronatul Sfera, Clubul Rotary 2000 Iași și Complexul Comercial Iulius Mall, derulează în perioada 13 februarie – 8 martie 2012, a doua ediție a campaniei ”Un Mărțișor pentru un Zâmbet”, dedicată susținerii copiilor cu dizabilități. Ne dorim ca prin intermediul acestei campanii să implicăm comunitatea în activitatea de strângere de fonduri pentru susținerea activităților de terapie recuperatorie din Cadrul Centrului Regional de Reabilitare pentru copii și tineri cu dizabilități “Steaua Speranței” Iași.

În data de 14 februarie 2012 orele 15.00 va avea loc inaugurarea oficială a standului în complexul comercial Iulius MALL, etajul 2 ( lângă Cărturești ), un stand unde vizitatorii vor putea afla mai multe informații despre activitatea Fundației Star of Hope Romania cât și despre beneficiarii care au nevoie de ajutorul nostru.

 Patronatul Sfera și Clubul Rotary 2000 Iași, fac primul pas în acest demers și donează o serie de obiecte pentru a fi expuse spre vânzare pentru susținerea copiilor cu dizabilități. La stand vor fi expuse mărțișoare, felicitări și alte obiecte realizate de copii și tineri cu dizabilități în cadrul Clubului Fundației Star of Hope Romania cât și de tineri de la Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iași.

Invităm membrii comunității să ajute copiii cu dizabilități prin achiziționarea obiectelor care vor fi expuse la stand contra unei donații sau implicându-se în Campania 2% , prin completarea fișelor 2% - direcționarea din impozitul anual pe venit către Fundația Star of Hope Romania.

Fondurile obținute vor fi utilizate pentru acoperirea costurilor abonamentelor de transport ale copiilor cu dizabilități care provin din mediul rural cât și pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie (kinetoterapie) a copiilor cu dizabilități ce provin din familii defavorizate și pentru intervenții medicale.

“De câte ori zâmbești la cineva, este un dar pentru acea persoană!” Maica Tereza. Stă în bunăvoința noastră puterea de a schimba fiecare zâmbet al copiilor cu dizabilități într-o șansă. O șansă la integrarea socială, la dreptul de a avea o viață normală.

Fundaţia Star of Hope Romania este o organizaţie neguvernamentală românească, înfiinţată în anul 1998 cu sediul central la Iaşi. Misiunea fundaţiei este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate în special a copiilor cu dizabilităţi. Fundaţia a înființat și susține 4 Centre de Zi pentru copii cu dizabilităţi şi 2 Centre de Zi pentru copii cu risc de abandon școlar și familial.

Cu multumire,
Aurora Vatamaniuc
Manager Fundatia Star of Hope Romania
0744 506 036

Parteneri:

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate