Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Festivalul International de Muzica "Crystal Stars Music Fest"

Festivalul International de Muzica Veniti in ATRIUM la Palas Mall Iasi, simbata 7 noiembrie, incepind cu orele 15:30 si duminica 8 noiembrie incepind cu orele 17, pentru un weekend exploziv alaturi de vedetele voastre preferate!

Numai la Festivalul International de Muzica "Crystal Stars Music Fest", editia a 4a, organizat de Asociatia Culturala Mellos si Palas Iasi, in parteneriat cu Kasta Morrely Kids, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret si Fundatia Star of Hope Romania, veti avea parte de un maraton oferit de concurenti si jurati din Romania, Chile, Republica Moldova, Japonia, Bulgaria, Indonezia, Palestina, Italia, Malta si Turcia.

Sa ne bucuram alaturi si de invitatii speciali ai festivalului care vor oferi momente spectaculoase de muzica, dansuri din diferite colturi ale lumii, moda, gimnastica aerobica, etc.: Kasta Morrely Kids Teatru de moda, Clubul Gimnis, Maria Paulet (Grand Prix Crystal Stars 2014), Asociatia Dionysos, Amir Arafat si Trupa Memories, Trupa Coconite, Ana Maria Bucsa (Vocea Romaniei), Trupa The Sky Dance, Kasta Morrely Dance.

Citește mai departe...

 

 

1 IUNIE - „De la inimă la inimă”, copiii de la Grădinița nr. 6 Dorohoi și copiii de la Centrul „Star of Hope”

1 Iunie este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și a iubi copiii și, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese.

În această minunată zi, grădinița noastră a avut ca oaspeți copiii de la Fundația „Star of hope” Dorohoi, care, împreună cu preșcolarii, au realizat desene pe asfat, s-au jucat, au cântat și s-au bucurat împreună, cu tort și artificii, alături de părinți, bunici, doamnele educatoare și tot personalul din unitate.citeste tot

 

 

Povestea mea, Eroul meu! Ziua Internațională a Copilului

 Povestea mea,  Eroul meu! 28 mai

-Dăruiește de Ziua Internațională a Copilului!-

Fii eroul unui copil cu dizabilități!

Fundația „Star of Hope” România

vă invită să sărbătorim împreună

Ziua Copilului, pe data de 28 Mai 2015, ora 10:00,

la

Centrul Regional de Reabilitare a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități „Steaua Speranței” Iași.

 

 

 

 

 

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Fundația „Star of Hope” România organizează sesiunea de instruire pentru cadrele didactice: „Copiii cu tulburări din spectrul Autist - Dificultăți și posibilități de integrare în învățământ!

 

 

Campania de susținere a copiilor cu Sindromul Down - „Up with Down”

Haideți să punem mână de la mână și să susținem copiii cu Sindromul Down!
Vino joi, 19 Martie, în Atrium – Palas Mall și arată-ți compasiunea!
Cumpără un balon cu heliu, scrie pe el mesaje de susținere și încurajare, desenează-l, scrie numele tău pe el și agață-l de cuvântul „Down”.
Câte un balon de fiecare și împreună putem ridica „Down”-ul.
Pentru că împreună suntem mai puternici!

 

 

Caldura in Valea Seaca

Impresionaţi de poveştile romilor care cerşesc în oraşele din Suedia, locuitorii din Regatul Peninsulei Scandinave s-au mobilizat şi au strâns ajutoare pentru rudele celor din Valea Seacă. Peste 20.000 de euro au luat calea României si au ajuns la 100 de familii sărace din comuna băcăuană. Voluntarii de la Fundaţia Star of Hope România au împărţit alimente şi lemne, astfel încât şi cei defavorizaţi să aibă parte de căldură de Crăciun.

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate