Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bobocei la şcoli integratoare în Iaşi

În această toamnă, 4 beneficiari ai Fundaţiei Star of Hope Romania au devenit bobocei la şcolile integratoare din Iaşi. Aceştia au finalizat programele de terapie din cadrul Centrului de Reabilitare “Steaua Speranţei” Iaşi, urmând să înceapă o nouă etapă în viaţa lor, o călătorie plină de curiozitate şi noutate.

Sperăm ca inocenţa şi bucuria din inimile lor, să-i ajute în a-şi construi noi prieteni care să-i susţină şi să le dea curajul şi speranţa de a mearge mai departe.

Le urăm succes în următoarele aventuri pe care viaţa le aşează înaintea paşilor lor!

Info inceperea scoliiInfo inceperea scolii

 

 

Conferința Părinților "Împreună pentru un viitor mai bun" – Brașov -Moieciu 2013

Cu sprijinul sponsorilor: Star of Hope International Suedia și Star of Hope USA, prietenelor noastre Dr. Rodica Maloș și Kay Metsger, d-nei Maine V. Olofsson și al oamenilor cu inimă mare din Biserica Ulriksbergskyrkan i Växjö cât și cu sprijinul Fundației Iosif Iași, am reușit să oferim 4 zile minunate unui număr de 250 de copii și părinți din toate centrele Fundației Star of Hope România : Iași, Vaslui, Bârlad, Huși, Botoșani și Republica Moldova.

Tabăra de la Moieciu a adus bucurie atât copiilor care au văzut munții pentru prima dată în viața lor cât și părinților care au avut ocazia să se detașeze, să primească informații utile despre sănătatea copiilor lor și suport moral și spiritual pentru a învinge în lupta cu încercările vieții.

Părinții din Romania au fost impresionați de povestea unei familii din America. Chaise Tillotson, un tânăr de 19 ani, care nu aude și nu vorbește, în scaun cu rotile, a avut puterea să traverseze oceanul pentru a fi alături de copiii cu dizabilități din România.

Invitați speciali din America și Suedia au împărtășit părinților experiențele lor și au oferit răspunsuri la întrebările legate de sănătate, comportament și spiritualitate.

La Moieciu s-au petrecut clipe de neuitat, părinți, copiii cu dizabilități, invitați speciali din țară și din străinătate, cu toții ne-am bucurat mult.

vezi galerie photo

 

 

Părinţii copiilor cu dizabilităţi de la Fundaţia "Star of Hope" din Dorohoi, instruiţi de un specialist în comunicare din străinătate

Aproape 30 de părinţi ai copiilor cu dizabilităţi, grupaţi în Asociaţia de părinţi „Mereu împreună Dorohoi 2008”, au beneficiat în urmă cu două zile de cursuri de formare şi transfer de competenţă în comunicare, susţinute de profesorul Eivor Kraft, specialist în comunicare şi lector specializat în formare resurse umane. Cursurile au avut loc la iniţiativa Fundaţiei „Star of Hope” şi s-au desfăşurat la sediul din Dorohoi al fundaţiei, din incinta Grădiniţei nr. 9 „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

citeste tot articolul 

 

 

Vizita Guvernatorului Provinciei Uppsala

Dl Peter Egardt - Guvernatorul Provinciei Uppsala, însoțit de o delegație formată din oameni de afaceri și profesori din Suedia, a vizitat Vineri - 24 Mai 2013, Centrul Regional de Reabilitare pentru copii și tineri cu dizabilități "Steaua Speranței" Romania

In cadrul vizitei, Guvernatorul Peter Egardt, a felicitat echipa Star of Hope Romania, pentru activitatea pe care o defasoara la nivel regional.

 

 

 

Curs cu d-na Inger Lilja, psihopedagog Suedia

Curs cu angajații Fundației Star of Hope Romania despre comunicarea alternativă și educația incluzivă.

  

 

 

 

Gala "Modele Feminine"

La Gală au fost premiate modelele feminine care s-au remarcat în societate. Printre premiați s-a aflat și o mămică din cadrul Centrului Regional de Reabilitare "Steaua Speranței" Iași.

Premiul a fost o apreciere pentru că este un model atât în domeniul de activitate (cadru didactic) cât și pentru implicarea de care dă dovadă în viața de familie.

 

 

Star of Hope pe frecventa 1053 AM

Azi ne puteti auzi pe frecventa 1053 AM in transmisie directa de la Emisiunea AUDIENTA PUBLICA a domnului Cristian Popovici, orele 9:10-10. Subiectul emisiunii: ziua internationala a Sindromului Down si Campania O singura Voce pentru Dizabilitate. Reprezentanti Star of Hope: Gabriela Raducanu (Director Programe) si Ella Vulpe (Psihopedagog)

Mai multe detalii pe : http://www.radioiasi.ro/program/

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate